Orkidéer i Gargano, Italien

In ApriI I met up with the spring on the Gargano peninsula in the landscape Apulia in southern Italy. Here you find a mix between high hills, old and modern plantations and in the center the very old Umbra forest. You also find perhaps the highest number of species of orchids in Europe. The pictures are divided over two subpages. Click on the images below to open up.

I april möte jag våren på Garganohalvön i italienska Apulien. Här möts man av en blandning av höga kullar gamla och nya odlingar och i mitten den gamla Umbra-bokskogen. Detta är en av Europas bästa platserna för att observera orkidéer.  Bilderna är fördelade på två undersidor. Klicka på önskvärd bild för att gå vidare.

_B6A7005RedigeradsmalFW
Orchids in Gargano // Orkidéer i Gargano
_B6A7067RedigeradSmalFW
Non orchid images // Övriga bilder